[ZAVRŠENO] NAGRADNI NATJEČAJ: Ponovno vas vodimo u Frankfurt!

Frankfurt, jedno od vodećih financijskih središta Europe, magnet je za turiste. Od moderne arhitekture do bogate povijesti, Frankfurt vam može pružiti mnogo toga za vidjeti i doživjeti. Možete posjetiti poslovni dio grada sa visokim neboderima, brojne muzeje ili staru gradsku jezgru. Ne zaboravite i na shopping, u samom središtu grada možete potrošiti koji euro u mnogobrojnim prodajnim centrima. Frankfurt je odlično povezan sa okolicom, tako da možete usput posjetiti, primjerice, Luxembourg koji je udaljen stotinjak kilometara ili posjetiti bilo koji drugi grad budući je zračna luka Frankfurt povezana sa preko 275 destinacija Europe i svijeta! Izbor je na vama.

U suradnji sa Zračnom lukom Rijeka, ponovno vas nagrađujemo sa povratnim kartama za Frankfurt. Trebate samo točno odgovoriti na sva postavljena pitanja u nagradnom zadatku i pritom biti najbrži 😉 Nagrada: 3X povratna karta za dvije osobe na letu prijevoznika Condor, Rijeka – Frankfurt – Rijeka. 

I ovoga puta morat ćete se malo više potruditi kako biste osvojili nagradu… Pitanja će se objaviti u nedjelju 19. kolovoza, a do tada morate napraviti još nekoliko koraka. Ovu objavu (na dnu članka) objavljenu u subotu podijelite na svojem Facebook profilu (objava mora biti javna/public). U komentaru objave na Facebook stranici Avioradara označite osobu s kojom želite putovati. Uz to lajkajte Facebook stranice Avioradara i Zračne luke Rijeka. 

Croatia Airlines ostaje letjeti na liniji Rijeka – München preko zime

TOČNI ODGOVORI:

Koje godine je Condor poceo prvi put letjeti za Rijeku? 2012

Koliko dugo traje let iz Frankfurta do Rijeke prema redu letenja Condora? 1 sat i 20 min (80 min.)

Condor ima jedan tip zrakoplova, koji je u Europi rijetkost, koji je to? B757-300

Kada je zadnji let Condora za Rijeku ove godine? 21.10.

Zračna luka Rijeka će dobiti dvije nove zimske linije od studenog ove godine, prema kojim odredištima? Düsseldorf i München

DOBITNICI: 

Marko Stišćak 4 karte
Jerko Kušeta 2 karte
Daniel Vranešić 2 karte
Andrea Vučić 2 karte – utješna nagrada


Pravila:

UVJETI SUDJELOVANJA:

Za sudjelovanje je potrebno napraviti sljedeće (po mogućnosti prije samog natječaja, odnosno odmah):

  1. Lajk Facebook stranice Avioradara i Zračne luka Rijeka
  2. Podijelite Facebook najavu nagradnog natječaja (nalazi se ispod ovih pravila) na svojem Facebook profilu. Objava mora biti javna/public.
  3. U komentaru najave nagradnog natječaja označite osobu/e s kojim ćete putovati u Frankfurt, a možete označiti i više osoba za koje želite obavijestiti o natječaju.

NAGRADNI NATJEČAJ:

  1. U nedjelju 19.kolovoza 2018. između 20:00 i 20:30 sati u ovom će tekstu biti objavljen zadatak koji ćete morati riješiti. U toj objavi naći ćete sve podatke potrebne za rješavanje zadatka. Dobitnici će biti TRI natjecatelja koje prve potpuno točno riješe zadatak. Dakle, trebate biti najbrži, no, isto tako, trebate biti i točni.
  2. Sa dvije povratne karte će biti nagrađena prva 3 sudionika koji točno i najbrže odgovore na pitanja. 
  3. Avioradar će dati priliku dobitnicima da dobiju bonus karte po potrebi, ako žele voditi više od jedne osobe na putovanje. Tako dobitnici mogu dobiti još do dvije karte za svoje potrebe. Prvenstvo biranja dodatnih karata je po plasmanu u natječaju. Prvo bira prvoplasirani pa drugoplasirani pa trećeplasirani ako predhodni nije uzeo bonus karte. Dobitnike ćemo kontaktirati po plasmanu i obavjestiti ih koliko im je karata na raspolaganju. 
  4. Ukupan fond povratnih karata je osam. U slučaju da se bonus karte ne podijele, prenose se u idući Nagradni natječaj
  5. Dobitnike nagrade objavit ćemo ovdje u ponedjeljak 20.kolovoza.2018. u 12:00h
  6. Prije objave dobitnika, provjerit ćemo jeste li obavili sve tražene radnje (lajk, dijeljenje, oznaka prijatelja, rješenje nagradnog natječaja)
  7. Odgovori na sva pitanja mogu se naći na portalu Avioradar i dopušteno je upotrebljavati tražilicu na portalu (za rezultate tražilice na portalu morate scrolati niže ispod naslova članaka), kao i ostale internet tražilice.

 [POSJETILI SMO] Zračna luka Rijeka (RJK – LDRI)

NAGRADNA PITANJA: 

Ostali uvjeti nagradnog natječaja

Organizator ovog nagradnog natječaja je udruga Avioradar.

U natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici Zračne luke Rijeka i članovi udruge Avioradar.

Natječaj traje od subote 18.kolovoza.2018. od 17:00h do ponedjeljka 20.kolovoza.2018. do 12:00h. Ime dobitnika objavit ćemo na web portalu avioradar.hr 20.kolovoza 2018. u 12:00h.

Nije moguća zamjena karata za novac niti su dopuštene kasnije izmjene imena i termina polazaka nakon što prođe razdoblje za odluku o datumu putovanja.

Karte osvojenu na nagradnom natječaju moguće je iskoristiti na letu Condora Rijeka – Frankfurt – Rijeka u razdoblju od kraja nagradnog natječaja do 21.10.2018., a potrebno se javiti najkasnije 7 dana prije planiranog putovanja. Tada se mora odlučiti i koja osoba putuje u Frankfurt s dobitnikom. Sve osobe ne moraju putovati u isto vrijeme, ali se svaka karta koristi u oba smjera, te barem jedna osoba mora biti punoljetna. Dobitnik i suputnici putuju u ekonomskom razredu. Uključena je predana prtljaga do 20kg, te ručna prtljaga do 6kg. Ako su na željenom letu sva mjesta popunjena, putovanje se mora pomaknuti na onaj datum kad su mjesta raspoloživa.

Sve ostale troškove proizašle na putovanju snosi dobitnik.

Prilikom rješavanja zadatka, sudionik pristaje Avioradaru dati osobne podatke (ime i prezime, broj telefona i ime na Facebook profilu) zbog lakšeg identificiranja. Potencijalni dobitnik pristaje na objavu njegovog imena i prezimena u objavi na portalu Avioradar. 
Avioradar će štiti podatke svih sudionika i neće ih dijeliti dalje te će ih nakon petnaest dana obrisati iz svih baza podataka.

Natječaj nije geografski ograničen i mogu sudjelovati apsolutno svi.  
Rok za prigovor je 7 dana od objave pobjednika natječaja i to na e-mail adresu info@avioradar.hr

 

 

Odgovori